Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за гърне

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за гърне

Здравейте.Имам следния въпрос.Изпадна ми оригинално Ремус гърне на тънки пари,но е от бензинова кола,а моята е дизел.Ще има ли някакъв проблем ако го сложа.Нещо може ли да навреди на двигателя ?

Поздрави

???
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Не разбирам какво не е ясно.Един познат си блъсна колата,а преди месец си купи оригинално Ремус гърне със сертификат и тн.Сега я разпродава на части,за да избие някой лев.Неговата кола е бензинова е моята е дизел - 1.9 JTD.Интересува ме дали ще навреди на колата ако монтрирам гърне от бензинова кола ?

Comment

)))....нищо няма да и навреди, ама и ефект никакъв....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Стига да го монтираш като гърне, не виждам какво може да навреди.
          Освен на слуха. Твоя и на останалите!
          Винаги съм се питал, защо тия кретени, дето конструират колите не ги правят директно с Ремус , а слагат някакви други грънци?!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            )))....нищо няма да и навреди, ама и ефект никакъв....
            Има си ефект и то положителен ако те кефи да боботи малко повече....
            sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

Това гърне на дизела едва ли ще навреди на слуха дори и на мравка
              Лично за мен - не мисля, че има някакъв смисъл от такова гърне освен ако не ми хареса самата визия с въпросното гърне, но аз лично предпочитам да я оставя без гърне и очаквам скоро да осъществя плана си.
              Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v 140hp '04 The new Mistress
              Alfa Romeo 156 1.9JTD 8v 105hp '98 еx

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                Има си ефект и то положителен ако те кефи да боботи малко повече....
                Нали говорим за дизел.......дали ще е ремус гърне, или само с тръба, аз при печката разлика не намирам......само визия

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Нали говорим за дизел.......дали ще е ремус гърне, или само с тръба, аз при печката разлика не намирам......само визия
                  A бреее имa рaзликa, дaже според мен стaвс по-приятно.....
                  Обaче сaмо с прaвa тръбa, зa мен лично е грозен звукa.....

A инaче всяко гърне си имa свой специфичен звук, пронвaш и aко ти хaресa...
                  sigpic
                  Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                  156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                  147 JTDm 140-Малката манекенка
                  GT- JTDm 150

Comment

Здравейте отново колеги.Взех въпросното гърне и имам един малко тъпичък въпрос,но просто не съм запознат.

Като тръснах гърнето от него изпадаха следните боклучаци:

Имат консистенцията на много ситни въглища.Интересувам се : става ли гърнето ? Какво е това и дали ще е проблем ако сложа гърнето ?
                    Гърнето външно е читаво и няма никакви ръжди.

Съжалявам за глупавите въпроси,но просто не съм запознат и смятам,че тук ще намеря помощ.

Поздрави.
                    Last edited by Кирил Банев; d.m.y г., 20:46.

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                      A бреее имa рaзликa, дaже според мен стaвс по-приятно.....
                      Обaче сaмо с прaвa тръбa, зa мен лично е грозен звукa.....

A инaче всяко гърне си имa свой специфичен звук, пронвaш и aко ти хaресa...
                      Ако така ще с говорим
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Да допълня също,че като разклатя гърнето,нещо вътре придрънква леко.Все едно тези парченца се тръскат вътре.
                        Моля помогнете

Comment

Това гърне е с херния, апендисит, преплитане на червата, а и очевидно има глисти!
                          Това в кръга на майтапа.
                          А сериозно- карантиите са му се скапали. Това черното е от ватата и много вероятно е да е изпърдяло отвсякъде.

По-горе си говорите за визия.
                          Първо не е добра идея да се вижда цялото гърне, защото това става само като колата е на таван.
                          Второ: само жените имат визия. Ударението е правилно да се сложи на "Я", а не на първото и!

На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Благодаря за мненията.Поразстръсках гърнето и изпадаха тези сажди и вече нищо не се чува като ги разклатя.Гърнето ще се слага на дизел ако има значение.Според вас като вече не падат сажди и не дрънка дали ще имам проблем ?

Comment

Слагай го....какво се чудиш......колко сажди още ще събере, бедна ти е фантазията)

Comment

Working...
                              X